Educatieve spellen: een groot succes!

Marije Munter1. Leerling, 2. Familie, 3. Leerkracht/docent, 4. Samenwerkingsverband, 5. (para)Medici, Doelgroep, Uncategorized

Lesgeven in het ziekenhuis vergt vaak een behoorlijke mate van creativiteit. We hebben niet al het schoolmateriaal dat er op de ‘thuisschool’ wordt gebruikt. Ook zijn leerlingen vaak beperkt in hun bewegingsvrijheid. Daarnaast willen we dat een lesmoment een fijne ervaring is. Educatieve spellen worden hierdoor regelmatig gespeeld met de leerlingen. Aangezien we leerlingen van 4 t/m 18 jaar lesgeven, hebben we verschillende spellen. Echter, de ontwikkeling gaat snel en er is prachtig nieuw materiaal op de markt.

Bij Luzac Rotterdam, een particuliere middelbare school, hebben de leerlingen en docenten afgelopen jaar geld gedoneerd voor nieuwe educatieve spellen voor de leerlingen in het ErasmusMC-Sophia. We hebben hier bij spellenwinkel SPEEL in Bleiswijk prachtig nieuw lesmateriaal voor kunnen kopen. De leerlingen én wij zijn ontzettend blij met deze prachtige en leerzame spellen!
Luzac Rotterdam én SPEEL Bleiswijk, BEDANKT!