Maak kennis met Nancy Heerens

Nancy Heerens-Solter 1. Leerling, 2. Familie, 3. Leerkracht/docent, 4. Samenwerkingsverband, 5. (para)Medici

Begin dit jaar startte Nancy Heerens bij ons Expertisecentrum. Als teamassistent is Nancy het eerste aanspreekpunt als iemand belt of mailt. Daarnaast ondersteunt ze de consulenten en de manager bij hun dagelijkse werkzaamheden en draagt ze bij aan de marketing. Laten we kennismaken!

Wie is Nancy?

Nancy is getrouwd met Ronald en heeft twee kinderen: een dochter van 19 en een zoon van 17. “Ruim twee jaar geleden verrijkten wij ons gezin met een hond: Bobbi.” In haar vrije tijd wandelt Nancy dan ook graag met de hond, gaat ze hardlopen of spreekt ze af met vrienden en familie.

Ingenieursbureau

Voordat Nancy bij ons Expertisecentrum kwam werken, werkte ze bij een ingenieursbureau. Eerst als afdelingssecretaresse, later als medewerker marketing en communicatie. Nancy: “De werkzaamheden waren heel divers: van het plaatsen van content op de website en intranet tot het organiseren van evenementen. Die ervaringen helpen me hier zeker!”

Enorme betrokkenheid bij de doelgroep

“Na ruim 24 jaar bij dezelfde werkgever, voelde de tijd rijp om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging,” vertelt Nancy. “De visie van het Expertisecentrum spreekt mij enorm aan: ieder kind heeft recht op onderwijs, of het nu kort of lang ziek is. Ik ben zelf ouder van een zoon met het syndroom van Down en een aangeboren hartafwijking, dus ik voel een enorme betrokkenheid bij de doelgroep. Ik vind het mooi om een steentje aan bij te dragen aan onderwijs voor zieke leerlingen in de vorm van ondersteuning aan het team.”

Afwisselend werk

Nancy voelde zich vanaf de eerste dag heel welkom, vertelt ze. “Het is een klein team, waardoor de werkzaamheden heel divers zijn. Dat maakt het werk erg afwisselend. Wat ik het leukste vind aan mijn werk? Dat moet ik nog uitvinden, er liggen nog allerlei dingen om op te pakken,” lacht de teamassistent. “Wat ik hier geleerd heb, maar eigenlijk al wist, is dat gezondheid het allerbelangrijkste is wat er is.” Een mooie conclusie na de eerste weken!