Jolanda Egberink is de nieuwe manager van het Expertisecentrum

Jolanda Egberink nieuwe manager Expertisecentrum Ziek en Onderwijs

Met ingang van maandag 3 juni 2019 is Jolanda Egberink de nieuwe manager van het Expertisecentrum Ziek en Onderwijs. Ze neemt het stokje over van interim manager Johanneke Mulder: “Jolanda is een ervaren manager met een frisse, nieuwsgierige blik.”

“We zien in Jolanda een initiatiefrijke manager met een ruime ervaring als leidinggevende bij nationale en internationale bedrijven. We willen het meerjarenplan van het Expertisecentrum concretiseren in kennis, expertise en processen. Komend jaar ligt de focus op onder andere productontwikkeling en het ontwikkelen van workshops voor ouders,” stelt Johanneke. “Mooie kansen, waar ik met mijn kennis en ervaring goed op kan voortborduren,” vindt Jolanda. Zij ziet haar vernieuwings- en resultaatgerichtheid, in combinatie met haar persoonlijke energie en oprechte interesse in de mensen om haar heen als meerwaarde voor het Expertisecentrum. “Mijn motivatie haal ik uit het in verbinding zijn met collega’s op alle niveaus intern en de betrokken stakeholders extern,” licht Jolanda toe.

Oud-collega’s typeren Jolanda als iemand die haar collega’s en samenwerkingspartners op een empathische manier weet te inspireren en motiveren. Deze nieuwe manager typeert zichzelf als iemand die continu op zoek is naar mogelijkheden om te innoveren en te optimaliseren.

“Het doorvoeren van optimalisaties en innovaties en het behalen van resultaten doe je niet alleen,” vindt Jolanda. “Samen gaan we van visie naar actie en resultaat, waarbij iedereen zijn verantwoordelijkheid pakt en je de ‘klant’, in ons geval de chronisch of langdurig zieke leerling, altijd op het netvlies houdt. De verhalen op de website laten zo mooi zien hoe tevreden de zieke leerlingen zijn met het werk van het Expertisecentrum. Daar wil ik heel graag aan bijdragen!”