Even voorstellen: onze nieuwe collega thuisonderwijs Wendy

Anja Niemeijer1. Leerling, 2. Familie, 3. Leerkracht/docent, 4. Samenwerkingsverband, 5. (para)Medici, Doelgroep, Uncategorized

Mijn naam is Wendy de Vries. Ik ben sinds 1994 werkzaam in het basisonderwijs. Ik heb jaren met veel plezier les gegeven aan groep 3. Het enthousiasme waarmee deze leerlingen het leesproces aangaan, vind ik geweldig. Daarna heb ik wat jaren in de middenbouw lesgegeven en uiteindelijk heb ik de laatste veertien jaar voornamelijk lesgegeven aan groep 8. Een fantastisch leerjaar waar je met je leerlingen toewerkt naar het afscheid van de basisschool.

Onze nieuwe collega Wendy de Vries

Daarnaast heb ik de opleiding tot intern begeleider gevolgd en heb ik deze functie een aantal jaren uitgevoerd naast het lesgeven. Ik ben erg begaan met de weerbaarheid en zelfvertrouwen van kinderen en heb hiervoor verschillende Rots&Water-trainingen gevolgd. Ik hou ontzettend van nieuwe uitdagingen. Deze baan als consulent voor zieke kinderen thuis kwam op het juiste moment in mijn leven op mijn pad. Ik vind het zo fijn dat ik een aandeel kan zijn in het leven van deze kinderen en hoop dat ik ze kan helpen door ze een stukje positiviteit, enthousiasme, zelfvertrouwen en vooral ook plezier te geven bij het onderwijs bij hen thuis.

Ik ben dit jaar 20 jaar getrouwd en heb een zoon van 18 jaar en een dochter van 15 jaar. Wij houden van reizen en leuke dingen doen in het leven. Carpe Diem is absoluut onze lijfspreuk!